Suntem părinții unei fetițe în vârstă de 5 ani, diagnosticată cu Autism Grav și ADHD. Fiind nevoiți să trecem prin numeroase probleme în drumul nostru pentru a ne ajuta copilul să ajungă independent, să se integreze în societate, am descoperit că nu suntem singuri. Am descoperit că există probleme grave, că există familii care au nevoie de ajutor, de susținere continuă. Vrem să ajutăm și vrem să ne implicăm cât putem de mult. 

Află mai multe Despre Noi

Cine Suntem?

Suntem parintii unei fetite cu autism grav si ne-am lovit de multe impedimente de-a lungul timpului. Am creat aceasta Asociatie pentru a putea oferi ajutor copiilor cu Autism/ADHD/dizabilitati/sindroame si implicit familiior lor.Ne dorim prin aceasta asociatie si prin proiectele pe care le vom implementa sa ajutam cat mai multi copii cu dizabilitatile mentionate mai sus sa aiba acces la terapie / logopedie / interventii medicale necesare pentru a putea sa se integreze cat mai repede in societate.

De asemenea, dorim să încercăm să facem mai mult, mult mai mult pentru copiii cu Autism/ADHD/Dizabilități,  motiv pentru care vă invităm să analizați pagina noastră de proiecte. 

Misiunea Noastră

Ne dorim ca fetița noastră și implicit copiii cu Autism/ADHD/Sindroame/Dizabilități pe care putem să îi ajutăm să reușească să intre în Școala de Masă, în Câmpul Muncii și să se integreze cu succes în societate. Știm că este un deziderat mare, mai ales acolo unde cazurile sunt grave, dar încercăm să ajutăm și să căutăm necontenit surse de finanțare care să ne ajute să construim un vis frumos.